Головна → новини

Стати підопічним МБФ Гарних справ – легко!

Міжнародний благодійний фонд Гарних справ – надає широкий спектр соціальних послуг вразливим категоріям населення та створює умови для розвитку потенціалу дітей та молоді.

Ми працюємо за принципами:
Відкритість – МБФ Гарних справ відкритий до співпраці з усіма зацікавленими особами, що розділяють місію фонду, представників громадянського суспільства з України та закордону, уряду, бізнесу; ми відкриті для змін та нових ідей, які можуть вдосконалити нашу діяльність;
Інноваційність – йдемо в ногу з часом, активно використовуємо інструменти соціальних інновацій в реалізації проектів;
Прозорість – ми впровадили в технологію роботи фонду найвищі стандарти інформаційної відкритості, починаючи від старту проектів, закінчуючи методологією прийняття рішень щодо фінансування та публікації звітності.
Диференційований підхід – діяльність фонду адаптована відповідно до запиту та враховуючи особливості та інтереси конкретної цільової аудиторії.
Незалежність – відсутність політичних мотивів у прийнятих рішеннях чітко слідуємо своїй місії не дублюючи популярні точки зору.
Конфіденційність – ми поважаємо право отримувачів благодійної допомоги і донорів на конфіденційність їхньої інформації і не розголошують їхню приватну та конфіденційну інформацію іншим сторонам, які не мають належних повноважень.

Наша цільова категорія:
– діти та молодь з інвалідністю;
– діти та молодь, що виховуються в малозабезпечених родинах;
– діти, позбавлені батьківського піклування.

Якщо Ви належите до соціально-вразливої категорії наслення(з якою ми працюємо – зазначено пунктом вище) та проживаєте в місті Києві або в Київській області – заповніть наступну форму та найближчим часом очікуйте дзвінка відповідальної особи : https://docs.google.com/forms/d/12jRjshNxWvxDDpMhRTk1ZZJmg21ak7bDiJFKDvI4zqU/edit?fbclid=IwAR0wV85qX3AB-QD4VDaNNVvTd9VpjbAIE-6RBLXel83MSx5XIutsV7KkP30

Якщо Ви проживаєте в Україні ( в будь-якій області, окрім Київської) заповніть дану форму: https://docs.google.com/forms/d/1XPYxWYsuIgu3ZBdIm-DsXfsUbVhUjV2nEdaMX-m4S_4/edit?fbclid=IwAR3A4wf1HRurSqlHDElbKEbp9LCBvij7ciVpBxhhvxzmmhXFdqiPL8WOE7s 

Ці форми можуть заповнити особи, що належать до наступних соціальних категорій: виховують дітей з інвалідністю, СЖО (при наявності довідки про малозабезпеченість) і мають документальне підтвердження.