Home → news

(UA) Маленьке кіно для маленьких людей

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Нещодавно відбувся Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів або Kyiv International Short Film Festival – щорічний кінофестиваль, що проходить у центрі столиці та має на меті знайомити глядачів з панорамою короткометражного кіно з усього світу. Щороку у фестивалі беруть участь кращі іноземні та українські кінопроекти. Міжнародний благодійний фонд Гарних справ підтримав даний захід в рамках програми «Дорога в життя для кожної дитини».

Окрема увага на фестивалі завжди приділяється дитячій програмі – роботам українських та зарубіжних авторів для дітей. В рамках фестивалю організатори знайомлять хлопців та дівчат з незахищених верств населення з фільмами-переможцями численних міжнародних кінофестивалів, спеціалізованих на дитячому кіно. Цього року для маленьких гостей заходу були показані стрічки всесвітньовідомих режисерів та режисерів-аматорів з Франції, Росії, Угорщини та України.

«Ми сподіваємось на те, що отримавши естетичне задоволення від перегляду стрічок, діти зацікавляться кіно та в майбутньому будуть приймати активну участь у кінопроцесі України», зазначили керівники проекту.