Home → news

(UA) Challenge- проект #ЦікавоВдома

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ЗАЛИШАТИСЯ ВДОМА, БЕРЕГТИ СВОЄ ЗДОРОВ‘Я ТА ЦІКАВО ПРОВОДИТИ ЧАС

⬆️ Для того, аби карантин не здавався таким нудним- потрібно відкривати щось цікаве та нове для себе та постійно чомусь навчатись, вдосконалювати себе або ж просто розважитись! Ми маємо чимало друзів- майстрів, які залюбки будуть ділитися з Вами своїми знаннями та вміннями, вони обіцяють захопити Вашу увагу та впевнити Вас та ваших діток в тому, що вдома також можна робити багато всього цікавого!

➡️ ‼️Ми запускаємо Challenge- проект #ЦікавоВдома ‼️Проект передбачає собою те, що протягом всього періоду карантину ми будемо викладати відео- уроки цікавих майстер- класів, уроків, лекцій та інших занять від різнопланових майстрів. Також, для того щоб таких записів було більше, аби більше людей розповідали про свої таланти, вміння та знання та надихали інших,- ми пропонуємо записувати відео, в якому Ви говорите про те що приєднуєтесь до нашої ініціативи та викладаєте на FB з тегом #ЦікавоВдома

❌ Наголошуємо, що наша цільова категорія- це діти та молодь з особливими потребами, багатодітні та малозабезпечені сім‘ї. І проект адресований саме на дані цільові групи.

Залишайтеся вдома, бережіть себе та своїх близьких, не забувайте про добрі справи