Головна → новини

Challenge- проект #ЦікавоВдома

ЗАЛИШАТИСЯ ВДОМА, БЕРЕГТИ СВОЄ ЗДОРОВ‘Я ТА ЦІКАВО ПРОВОДИТИ ЧАС

⬆️ Для того, аби карантин не здавався таким нудним- потрібно відкривати щось цікаве та нове для себе та постійно чомусь навчатись, вдосконалювати себе або ж просто розважитись! Ми маємо чимало друзів- майстрів, які залюбки будуть ділитися з Вами своїми знаннями та вміннями, вони обіцяють захопити Вашу увагу та впевнити Вас та ваших діток в тому, що вдома також можна робити багато всього цікавого!

➡️ ‼️Ми запускаємо Challenge- проект #ЦікавоВдома ‼️Проект передбачає собою те, що протягом всього періоду карантину ми будемо викладати відео- уроки цікавих майстер- класів, уроків, лекцій та інших занять від різнопланових майстрів. Також, для того щоб таких записів було більше, аби більше людей розповідали про свої таланти, вміння та знання та надихали інших,- ми пропонуємо записувати відео, в якому Ви говорите про те що приєднуєтесь до нашої ініціативи та викладаєте на FB з тегом #ЦікавоВдома

❌ Наголошуємо, що наша цільова категорія- це діти та молодь з особливими потребами, багатодітні та малозабезпечені сім‘ї. І проект адресований саме на дані цільові групи.

Залишайтеся вдома, бережіть себе та своїх близьких, не забувайте про добрі справи