Home → news

(UA) Будь ласка, не несіть нам сміття!

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Будь ласка, не несіть нам сміття!

Перше- ви передаєте з рук в руки дивлячись у очі працівнику фонду, потім йдете і ми відкриваємо пакунок. Уявіть, якби ми мали більше часу і ми відкривали пакунок з вашими брудними речима з неприємним запахом та мотлохом при Вас, було б зручно і не соромно?

Друге- не марнуйте свій час везучи непотріб на Саксаганського замість смітника, ми поважаємо людей яким надаємо допомогу і такого явно не будемо передавати. Нам також неприємно брати до рук чиюсь брудну білизну.

Третє- перед тим як приїхати ви телефонуєте і питаєте що ми приймаємо і ми кажемо, що беремо речі ЛИШЕ В ГАРНОМУ СТАНІ. Ви ж не приходите несучи ці речі одягнені в такому ж смітті!

Благодійність- це не віддати своє сміття зі словами «якщо в бідних нема грошей, хай дякують що хоть щось дали». Благодійність- це про щирість, про повагу та про піклування про ближніх.

Щиро вдячні за розуміння ????????