Home → news

(UA) Парк “Київ в Мініатюрі”

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

18 листопада наші підобічні відвідали Парк “Київ в мініатюрі” , де мали змогу побачити величезну колекцію захоплюючих шедеврів ручної роботи! Тут розташувалася головна вулиця столиці – Хрещатик, де рух, як і в житті, не зупиняється ні на хвилину! Майдан Незалежності, прикрашений клумбами та фонтанами, і тут заповнений людьми. Рух автотранспорту на Московському мосту застиг у заторах, так само, як це відбувається в реальні години пік. Дніпро борознять величезні кораблі, а вічна Лавра виблискує золотими куполами. У парках та скверах міні Києва розташувались пам’ятники найбільш відомих діячів культури, політики та мистецтв України, а в аеропорту „ Бориспіль” приземлились п’ять літаків з різних куточків світу.

Всі ці експонати є точними копіями великих столичних оригіналів в масштабі 1:33!

Маленький Київ зростає слідом за великим. Його розбудовували 20 фахівців, які займаються створенням нових макетів і стежать за станом існуючих. Виготовлення будинків, нехай і в мініатюрі, займає дуже багато часу: на перші 48 макетів пішло, уявіть, майже 4 роки.

Парк відкрився 23 червня 2006 року. Площа мініатюрного міста 1.8га.

Вдячні за гостинність Київ в Мініатюрі