Home → news

(UA) Допомога товарами першої необхідності!

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Любі підопічні!
 
В умовах, які склалися у всьому світі через пандемію та жорстокі правила карантину, ми розуміємо що більшість наших бенефіціарів опинились в складних матеріальних ситуаціях та потребують нашої допомоги!
 
Якщо Ви є підопічними МБФ Гарних справ, або входите до виділених у вичерпному переліку вразливих категорій (СЖО, виховуєте дитину з інвалідністю, патронатні сім’ї або заклад, що представляє осіб з інвалідністю чи дітей позбавлених батьківської опіки та піклування) заповніть форму, що нижче і ми з Вами зв’яжемось найближчим часом.
 
https://docs.google.com/forms/d/1YI1BV0bj-H76YYG_8eH6yueLXvY5UX2k8ld3VJaCIhI/edit
 
Заповнюючи цю форму Ви отримуєте можливість (не гарантію) отримати допомогу вичерпним переліком товарів першої необхідності!
 
‼️Зверніть увагу!!! Фонд не надає фінансової допомоги. В рамках програми “Від щирого серця (Адресна допомога)” ми надаємо лише пряму допомогу відповідно до потреб бенефіціарів. А також ми надаємо допомогу лише нашій цільовій категорії. Будьте уважні‼️
 
?Аби дізнаватися більше, переходьте на нашу сторінку в фейсбук: https://www.facebook.com/gooddeedsukraine/
 
https://t.me/blogukrblagodiynuka – тут Ви знайдете останні новини сфери благодійності, відкриєте для себе благодійність з іншого погляду і пізнаєте світ третього сектору очима благодійника, а також отримаєте порцію корисних порад на кожен день!
 
А якщо хочете активно брати участь в розвитку, опитуваннях та різних активностях від нашого Фонду – https://www.instagram.com/gooddeeds_ukraine/ – долучайтеся ?