Головна → новини

Допомога товарами першої необхідності!

Любі підопічні!
 
В умовах, які склалися у всьому світі через пандемію та жорстокі правила карантину, ми розуміємо що більшість наших бенефіціарів опинились в складних матеріальних ситуаціях та потребують нашої допомоги!
 
Якщо Ви є підопічними МБФ Гарних справ, або входите до виділених у вичерпному переліку вразливих категорій (СЖО, виховуєте дитину з інвалідністю, патронатні сім’ї або заклад, що представляє осіб з інвалідністю чи дітей позбавлених батьківської опіки та піклування) заповніть форму, що нижче і ми з Вами зв’яжемось найближчим часом.
 
https://docs.google.com/forms/d/1YI1BV0bj-H76YYG_8eH6yueLXvY5UX2k8ld3VJaCIhI/edit
 
Заповнюючи цю форму Ви отримуєте можливість (не гарантію) отримати допомогу вичерпним переліком товарів першої необхідності!
 
‼️Зверніть увагу!!! Фонд не надає фінансової допомоги. В рамках програми “Від щирого серця (Адресна допомога)” ми надаємо лише пряму допомогу відповідно до потреб бенефіціарів. А також ми надаємо допомогу лише нашій цільовій категорії. Будьте уважні‼️
 
?Аби дізнаватися більше, переходьте на нашу сторінку в фейсбук: https://www.facebook.com/gooddeedsukraine/
 
https://t.me/blogukrblagodiynuka – тут Ви знайдете останні новини сфери благодійності, відкриєте для себе благодійність з іншого погляду і пізнаєте світ третього сектору очима благодійника, а також отримаєте порцію корисних порад на кожен день!
 
А якщо хочете активно брати участь в розвитку, опитуваннях та різних активностях від нашого Фонду – https://www.instagram.com/gooddeeds_ukraine/ – долучайтеся ?