Головна → новини

Запрошуємо волонтерів до навчання!

Поздоровляємо всіх добровільних помічників МБФ Гарних справ з Міжнародним днем волонтера,  та поспішаємо поділитися гарною новиною – навчання в Центрі соціальних ініціатив «Робимо світ краще» відновлюється! Перші тренінги почнуться вже з 1 лютого, встигніть зареєструватися!

Центр Соціальних ініціатив – це місце де активні громадяни зможуть:

пройти курс цікавих інтерактивних  тренінгів

навчитися створювати ефективні соціальні проекти,

дізнатися як допомагати так, щоб не зашкодити ні собі, ні іншим людям,

знайти нових друзів,

брати участь в різних масштабних проектах та робити світ кращим.

Детальніше про Центр Соціальних ініціатив за посиланням

Навчання проходить в форматі інтерактивних БЕЗКОШТОВНИХ тренінгів, програма навчання розроблена професійними соціальними працівниками та психологами.

Участь в Центрі Соціальних ініціатив уже допомогла багатьом волонтерам стати кваліфікованим добровільним помічником, отримати навички соціального працівника, навчитися створювати благодійні проекти та  отримати підтримку в їх реалізації.

Ми отримали багато позитивних відгуків, щодо ЦСІ, але досконалості немає меж, тому ми  модернізували підхід, покращили та доповнили програму навчання і з 1 лютого  ми відновимо навчання в Центрі соціальних ініціатив «Робимо світ краще», щоб прийняти участь та бути в курсі всіх подій  реєструйтеся за посиланням 

 Хто може приеднатися до ЦСІ: У нас немає вікових, професійних чи гендерних обмежень. Ви можете бути студентом, знаходитись на пенсії чи працювати в класній компаніі, це не важливо, якщо ви відчули в собі потяг допомогати, то ми з радістю Вас навчимо!

Поспішайте зареєструватися , кількість учасників обмежена.

Ми впевнені, що вся соціально корисна робота, яку виконує добровільний помічник, має бути помічена та оцінена!

Координатор проекту: Колісник Наталія

Тел: (099 474 47 57)

E-mail: gd@good-deeds.ua

Давайте разом робити гарні справи кожен день, щоб з любов’ю в серці будувати новий світ