Home → news

(UA) Запрошуємо волонтерів до навчання!

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Поздоровляємо всіх добровільних помічників МБФ Гарних справ з Міжнародним днем волонтера,  та поспішаємо поділитися гарною новиною – навчання в Центрі соціальних ініціатив «Робимо світ краще» відновлюється! Перші тренінги почнуться вже з 1 лютого, встигніть зареєструватися!

Центр Соціальних ініціатив – це місце де активні громадяни зможуть:

пройти курс цікавих інтерактивних  тренінгів

навчитися створювати ефективні соціальні проекти,

дізнатися як допомагати так, щоб не зашкодити ні собі, ні іншим людям,

знайти нових друзів,

брати участь в різних масштабних проектах та робити світ кращим.

Детальніше про Центр Соціальних ініціатив за посиланням

Навчання проходить в форматі інтерактивних БЕЗКОШТОВНИХ тренінгів, програма навчання розроблена професійними соціальними працівниками та психологами.

Участь в Центрі Соціальних ініціатив уже допомогла багатьом волонтерам стати кваліфікованим добровільним помічником, отримати навички соціального працівника, навчитися створювати благодійні проекти та  отримати підтримку в їх реалізації.

Ми отримали багато позитивних відгуків, щодо ЦСІ, але досконалості немає меж, тому ми  модернізували підхід, покращили та доповнили програму навчання і з 1 лютого  ми відновимо навчання в Центрі соціальних ініціатив «Робимо світ краще», щоб прийняти участь та бути в курсі всіх подій  реєструйтеся за посиланням 

 Хто може приеднатися до ЦСІ: У нас немає вікових, професійних чи гендерних обмежень. Ви можете бути студентом, знаходитись на пенсії чи працювати в класній компаніі, це не важливо, якщо ви відчули в собі потяг допомогати, то ми з радістю Вас навчимо!

Поспішайте зареєструватися , кількість учасників обмежена.

Ми впевнені, що вся соціально корисна робота, яку виконує добровільний помічник, має бути помічена та оцінена!

Координатор проекту: Колісник Наталія

Тел: (099 474 47 57)

E-mail: gd@good-deeds.ua

Давайте разом робити гарні справи кожен день, щоб з любов’ю в серці будувати новий світ