Головна → новини

Даруємо радість дітям разом із мережею кінотеатрів «Мультиплекс»

Нещодавно в мережі кінотеатрів «Мультиплекс» відбулася презентація «Мультжурналу з Ескімоскою» для найменших глядачів.

50 квитків на кінопоказ для малюків у віці від 1 до 7 років було подаровано учасникам безпрограшної благодійної лотереї на фестивалі дитячої handmade творчості “ЩосьСлон”, організованого МБФ Гарних справ. Ще 350 квитків від відомої мережі “Мультиплекс” працівники фонду передали в соціальні служби столиці для того, щоб порадувати малюків соціально незахищених категорій.

Окрім перегляду мультфільму перших глядачів «Мультжурналу з Ескімоскою» очікувала весела розважальна програма. Аніматори, шоу мильних бульбашок, фігури з повітряних куль, танці та конкурси, фокуси і, звичайно ж, знайомство з головними героями — Ескімоскою та Ведмедем. Це був для малюків перший і незабутній досвід походу в кіно, нові розваги, барвисті пізнавальні історії та зустріч з милими персонажами мультфільму.

«Ми думали над тим, яку можна запропонувати альтернативу розваг для маленьких глядачів. І вирішили, що похід в кіно, перший візит в кінотеатр, де можна подивитися на улюблених героїв на величезному екрані — подарує незабутній досвід і яскраві враження малюкам, а заодно познайомить їх і батьків з сучасним українським анімаційним продуктом », — коментує директор студії «Анімаград» Єгор Олесов.

Надалі анімаційна студія «Анімаград» планує розвивати проект і вводити «Мультжурнал» для найменших глядачів в регулярну програму ранкових показів українських кінотеатрів.