Головна → новини

Семінар Міністерства соціальної політики України

15 липня 2014 року член правління Міжнародного благодійного фонду Гарних справ Владислав Шелоков взяв участь у семінарі Міністерства соціальної політики.

Темою семінару був: “Розподіл соціальних послуг в контексті децентралізації та забезпечення прозорості їх надання”, який відбувся в Києві.

Присутні на зустрічі жваво обговорювали тему реформування системи надання соціальних послуг та впровадження її в країні.

Окрім інших, також розглянули момент діяльності інтернатних установ, територіальних центрів соціального обслуговування, їх подальший розвиток в рамках реформування, з урахуванням європейського досвіду.

Представник фонду розповів присутнім про популяризацію національного усиновлення, а також специфіку розробки та реалізації спільних проектів громадських організацій й благодійних фондів з Міністерством соціальної політики.

Між фондами і тим більше органами влади не може бути конкуренції. Ми маємо згуртувати наші зусилля для успішної реалізації нагальних питань, які постають перед нами сьогодні“, зазначив Владислав Шелоков.

Він також закликав до співпраці з фондом керівників служб у справах дітей з метою якнайшвидшого вирішення питання подолання сирітства в Україні.