Головна → новини

Розфарбуємо наше літо разом із Фондом Костянтина Кондакова

5 липня в Парку ім. Т.Шевченка більш як 75 дітей зібралися на веселій акції «Розфарбуємо наше літо», організованій Благодійним фондом Костянтина Кондакова. У підготовці та проведенні акції взяли також участь представники Центру розвитку і творчості «Моя умничка».

Фонд постійно займається фінансуванням масштабних соціальних проектів у співпраці з освітніми установами та прогресивними компаніями.

Програма заходу розпочалася рівно об 11 годині з майстер-класу по художньої діяльності. Діти спробували себе в ролі художників, осягаючи основи розпису гіпсових фігурок: сердечок, квіточок, метеликів, м’ячиків та машинок різних форм і розмірів. Учасникам дозволялося самостійно вибрати колір та підпис для своєї майбутньої «гіпсової фантазії», а також радитися з друзями і родичами, як краще її оформити.

Бажаючі виграти призи змогли взяти участь у конкурсі малюнків на асфальті «Моє літо». На думку співробітників БФ Костянтина Кондакова такий вид художньої творчості дозволяє дітям розкрити свій творчий потенціал та зняти психологічні бар’єри спілкування. Всі малюки були дуже задоволені.

Пізніше всі бажаючі приєдналися до цікавих ігор із професійним аніматором Бджілкою. Рухливі заняття поєднувалися з запуском різнокольорових мильних бульбашок, чому діти були дуже раді. До малюків нерідко підключалися й дорослі – бабусі та дідусі, мами і тата, вони з неприхованим інтересом брали участь у всіх дитячих іграх і майстер-класах.

Всі учасники акції «Розфарбуємо наше літо» отримали можливість чудово провести час на свіжому повітрі, проявити свої творчі здібності та порадіти чудовим подарункам. Після заходу учасники поділилися враженнями з друзями та знайомими, що, у свою чергу, мало позитивний вплив на культуру здорового сімейного дозвілля. Співробітники БФ Костянтина Кондакова переконані – подібні акції необхідно проводити якомога частіше у всіх містах України.

Адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!