Головна → новини

Представляємо вам 7 інерактивних зон фестивалю “ЩосьСлон”

На Першому фестивалі дитячої handmade творчості “ЩосьСлон” (30-31 травня) вам буде чим зайнятися та зайняти своїх малюків!

Організатори підготовили для всіх відвідувачів цілих 7 інтерактивних зон з різноманітними розвагами та цікавинками:

1). Студія «Мам Пап» — місце надання професійних консультацій батькам від педіатрів, психологів, педагогів. Дана локація допоможе краще зрозуміти інтереси власної дитини та отримати корисні поради щодо її виховання та розвитку.

2). «Хрум-Хрум» корт — зона роботи закладів здорового харчування (дитячих та дорослих), де кожен бажаючий зможе зробити корисну для свого здоров’я зупинку та відновити сили.

3). Презентаційна територія «Дай-дай» — місце, де будуть представлені презентаційні майданчики виробників дитячої продукції.

4). Ігровий квартал «Дзиґа» — зона активного відпочинку дітей, влаштована провідними дитячими івент-агенствами, аніматорами та організаціями, які презентують інтерактивний формат проведення свята за допомогою розвиваючих та цікавих ігор.

5). Майстерня «Каляки Маляки» — осередок великої кількості дитячих майстер-класів, які хлопчики та дівчатка будуть самостійно проводити для дітей та дорослих.

6). Виставка творчості «ЩосьСлон» — виставка дитячих малюнків з підписами на «дитячій мові».

7). Ярмарка «Барбариска» — продаж продукції для малюків з тематичною символікою фестивалю від провідних майстерень України, а також унікальний ярмарок дитячого хенд-мейду.

Тож приходьте на наше свято та пориньте у світ дитинства разом із МБФ Гарних справ!