Головна → новини

Переможці ЗХНК повернулись з Туреччини

Шквал позитивних емоцій та різнобарвних сюрпризів, подаровані унікальним сімейним фестивалем «З Хати на Канати. Грузія», що проходив наприкінці літа в чудовому грузинському місті Батумі, ще довго будуть пам’ятати сім’ї, які брали активну участь в його активностях. Проте, найбільше емоцій все ж таки зібрала родина Зойдзе, яка нещодавно повернулась з виграного відпочинку з Туреччини!

Сімейна команда показала неабияке завзяття у подоланні мотузкового маршруту та заслужено стала переможцем родинного фестивалю, що підтримали органи влади Грузії та міста Батумі. Отже, пан Мамука з дружиною та трьома дітьми чудово відпочили на Півдні Чорного моря в чудовому готелі. Проживання та всі витрати, пов’язані з відпочинком Фонд Гарних справ взяв на себе.

Нагадаємо, 30 серпня 2014 року відбулась незвичайна подія для культурного світу Грузії – спортивний сімейний фестиваль “З Хати на Канати”! Міжнародний захід, який цього року проходив на набережній курортного міста Батумі, об’єднав сотні родин в спільному бажанні активно та оригінально провести дозвілля в останню суботу літа.

Організатором”З Хати на Канати. Грузія” виступив Міжнародний благодійний фонд Гарних справ (Україна), за підтримки НКО “Helping hand”, НКО “Аврора”, НКО “Free Parliament”, НКО “Civil Society Development Centre” та агенства “Корпус миру”.