Головна → новини

МК “КУМ” в дії

Друзі, ділимося новинами від МК «КУМ».

По-перше, наша дружна команда стає все більшою.

По-друге, це заняття було незвичайне. А створила таку атмосферу наша гостя, Наталія Кружиліна, журналіст, сценарист, редактор з 16-річним стажем. Відома як майстер журналістського розслідування, автор понад 100 статей у всеукраїнських виданнях. Лауреат чотирьох всеукраїнських конкурсів. Останні 10 років працює на телеканалі СТБ. Автор більше 20-ти резонансних програм соціально-документального циклу «Правила життя». Сценарист СТБ проекту «Кохана, ми вбиваємо дітей».

Наталія розказала, як починалась її кар’єра, і повністю перевернула ставлення учасників до невдач. Адже, те що сьогодні трапляється в твоєму житті і здається невдачою, може відкрити нові горизонти у майбутньому.

Особливо молодь вразила закулісна розповідь гості про зйомки програми «Кохана, ми вбиваємо дітей», та відео що не вийшли на ТВ. Учасники проаналізували свої відносини з батьками та дізналися, які вчинки батьків впливають на формування характеру та поведінки дитини. Цим самим змогли проаналізувати своє життя, негативні якості та звички, зрозуміли причини. І тепер обов’язково попрацюють над собою.

Завершили заняття позитивною руханкою, що провела одна з учасниць клубу.

Наступний тренінг відбудеться 11 жовтня 2016 о 17.00 (триватиме 2 – 2,5 години), як завжди в районі станції метро Харківська в ТЦ «Нью Вей», у вільному просторі Hub4you.

Цього разу у нас теж будуть незвичайні гості. Щоб бути в курсі, слідкуйте за нашими новинами та реєструйтесь за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2

МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації вільного простору Hub4you за теплий прийом, а БФ «Свято-Покровський» та депутату Михайлу Володимировичу Іщенко за сприяння та допомогу в проведенні тренінгів.