Home → news

(UA) МК “КУМ” в дії

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Друзі, ділимося новинами від МК «КУМ».

По-перше, наша дружна команда стає все більшою.

По-друге, це заняття було незвичайне. А створила таку атмосферу наша гостя, Наталія Кружиліна, журналіст, сценарист, редактор з 16-річним стажем. Відома як майстер журналістського розслідування, автор понад 100 статей у всеукраїнських виданнях. Лауреат чотирьох всеукраїнських конкурсів. Останні 10 років працює на телеканалі СТБ. Автор більше 20-ти резонансних програм соціально-документального циклу «Правила життя». Сценарист СТБ проекту «Кохана, ми вбиваємо дітей».

Наталія розказала, як починалась її кар’єра, і повністю перевернула ставлення учасників до невдач. Адже, те що сьогодні трапляється в твоєму житті і здається невдачою, може відкрити нові горизонти у майбутньому.

Особливо молодь вразила закулісна розповідь гості про зйомки програми «Кохана, ми вбиваємо дітей», та відео що не вийшли на ТВ. Учасники проаналізували свої відносини з батьками та дізналися, які вчинки батьків впливають на формування характеру та поведінки дитини. Цим самим змогли проаналізувати своє життя, негативні якості та звички, зрозуміли причини. І тепер обов’язково попрацюють над собою.

Завершили заняття позитивною руханкою, що провела одна з учасниць клубу.

Наступний тренінг відбудеться 11 жовтня 2016 о 17.00 (триватиме 2 – 2,5 години), як завжди в районі станції метро Харківська в ТЦ «Нью Вей», у вільному просторі Hub4you.

Цього разу у нас теж будуть незвичайні гості. Щоб бути в курсі, слідкуйте за нашими новинами та реєструйтесь за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2

МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації вільного простору Hub4you за теплий прийом, а БФ «Свято-Покровський» та депутату Михайлу Володимировичу Іщенко за сприяння та допомогу в проведенні тренінгів.