Головна → новини

МК “КУМ” не стоїть на місці

Молодіжний клуб «КУМ» продовжує активно розвиватися. Учасники постійно пропонують різні ідеї, для підвищення продуктивності навчання.

Так, крім гостей-експертів, що приходять до нас в рамках кожного модулю, ми ввели і інше правило. Кожен учасник має свої захоплення, хобі, компетентний в різних сферах. Хтось захоплюється філософією, хтось вивчає права людини, хтось соціально активний, тайм-менеджмент, тощо. Кожен має з чим поділитися з однолітками, тому за бажанням один учасник готує тренінг під керівництвом лідера клубу і проводить його.

Таким чином, у молоді підвищується мотивація до навчання. Це чудова можливість поглибити знання в даній темі аби навчити своїх однолітків, а також відчути себе в ролі тренера.

Тож 8 листопада пройшов тренінг на тему «Гендерна рівність», що підготував один з учасників клубу. Підлітки почули захоплюючу історичну довідку по даній темі, розібрали сильні стороні чоловіків та жінок, а також відчули себе на місці протилежної статі в різних ситуаціях.

Даний тренінг не тільки підвищив компетенцію учасників про гендерні права у країні та світі, а ще й допоміг краще зрозуміти один одного.

Щоб бути в курсі, слідкуйте за нашими новинами та реєструйтесь за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2

МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації вільного простору Hub4you за теплий прийом, а БФ «Свято-Покровський» та депутату Михайлу Володимировичу Іщенко за сприяння та допомогу в проведенні тренінгів.