Home → news

(UA) МК “КУМ” не стоїть на місці

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Молодіжний клуб «КУМ» продовжує активно розвиватися. Учасники постійно пропонують різні ідеї, для підвищення продуктивності навчання.

Так, крім гостей-експертів, що приходять до нас в рамках кожного модулю, ми ввели і інше правило. Кожен учасник має свої захоплення, хобі, компетентний в різних сферах. Хтось захоплюється філософією, хтось вивчає права людини, хтось соціально активний, тайм-менеджмент, тощо. Кожен має з чим поділитися з однолітками, тому за бажанням один учасник готує тренінг під керівництвом лідера клубу і проводить його.

Таким чином, у молоді підвищується мотивація до навчання. Це чудова можливість поглибити знання в даній темі аби навчити своїх однолітків, а також відчути себе в ролі тренера.

Тож 8 листопада пройшов тренінг на тему «Гендерна рівність», що підготував один з учасників клубу. Підлітки почули захоплюючу історичну довідку по даній темі, розібрали сильні стороні чоловіків та жінок, а також відчули себе на місці протилежної статі в різних ситуаціях.

Даний тренінг не тільки підвищив компетенцію учасників про гендерні права у країні та світі, а ще й допоміг краще зрозуміти один одного.

Щоб бути в курсі, слідкуйте за нашими новинами та реєструйтесь за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2

МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації вільного простору Hub4you за теплий прийом, а БФ «Свято-Покровський» та депутату Михайлу Володимировичу Іщенко за сприяння та допомогу в проведенні тренінгів.