Головна → новини

Ми завітали до Володарської школи-інтернат

8 серпня 2016 року МБФ Гарних справ у особі Пєтушкової Олександри разом з колективом Благодійного фонду «Мир і добро» відвідали Володарську загальноосвітню санаторну школу-інтернат І-ІІІ ступенів – єдиний комунальний заклад у Київській області для дітей з проблемними хронічними захворюваннями верхніх дихальних шляхів.

Ціллю нашої поїздки була передача необхідних ліків для лікування діток. А для діток старшого віку, що проживають у даній школі, ми провели навчальну карткову гру по вивченню соціальних прав – «Країна Гідності».

«Країна Гідності» – це карткова гра, учасники якої у ролі членів парламенту вигаданої однойменної країни ухвалюють рішення про соціальну політику щодо соціальних прав у рамках плану розвитку на найближчі п’ять років. Добираючи аргументи під час прийняття рішень, гравці більше дізнаються про соціальні права та їх зв’язки з соціальною політикою.

МБФ Гарних справ спільно з БФ «Мир і добро» виражаємо вдячність ТОВ «Алафа» за виділені кошти, завдяки яким даний захід став можливим.

Окрему подяку виражаємо БФ «Мир і добро», а також привітному колективу Володарської загальноосвітньої санаторної школи-інтернат І-ІІІ ступенів, зокрема, директору, Косовському Анатолію Івановичі, та головному лікарю, Греш Олені Леонідівні, за теплий прийом.