Головна → новини

Фестиваль-академія кіно-театральної TVорчості “Золотой?ключик”

Фестиваль-академія дитячої кіно-театральної TVорчості «Золотий ключик» у рамках партнерства з Міжнародним благодійним фондом «Гарних справ» надав талановитим дітям наших аплікантів унікальну можливість – прийняти участь у фестивалі абсолютно безкоштовно!

Ми вдячні організаторам за таку неймовірну можливість, адже не важливо який у тебе фінансовий стан – талановиті діти мають бути помічені!

У суботу, 4 червня, завершився II Міжнародний фестиваль-академія дитячого кіно-театрального TVорчества “Золотий ключик”. У всіх проведених конкурсах учасники показали свої таланти, продемонстрували хороший рівень підготовки, а також своє прагнення досягти своєї мрії! Ці чотири дні фестивалю були насичені конкурсними хвилюваннями і яскравими творчими зустрічами.

Вітаємо переможця відбіркового туру в м. Києві Садівника Власа! Він приїхав на фестиваль з міста Слов’янськ, Донецької області. Показав унікальний, яскравий талант, прочитав твори Остапа Вишні “Ярмарок” і Тетяни Петросян “Записка”. Приз переможцю – безкоштовна путівка на Кінотабір у м. Бердянськ і символ фестивалю Золотий ключик.

Розвивайте свої таланти, а Фонд Гарних справ допоможе вам проявити їх!