Home → news

(UA) Фестиваль-академія кіно-театральної TVорчості “Золотой?ключик”

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Фестиваль-академія дитячої кіно-театральної TVорчості «Золотий ключик» у рамках партнерства з Міжнародним благодійним фондом «Гарних справ» надав талановитим дітям наших аплікантів унікальну можливість – прийняти участь у фестивалі абсолютно безкоштовно!

Ми вдячні організаторам за таку неймовірну можливість, адже не важливо який у тебе фінансовий стан – талановиті діти мають бути помічені!

У суботу, 4 червня, завершився II Міжнародний фестиваль-академія дитячого кіно-театрального TVорчества “Золотий ключик”. У всіх проведених конкурсах учасники показали свої таланти, продемонстрували хороший рівень підготовки, а також своє прагнення досягти своєї мрії! Ці чотири дні фестивалю були насичені конкурсними хвилюваннями і яскравими творчими зустрічами.

Вітаємо переможця відбіркового туру в м. Києві Садівника Власа! Він приїхав на фестиваль з міста Слов’янськ, Донецької області. Показав унікальний, яскравий талант, прочитав твори Остапа Вишні “Ярмарок” і Тетяни Петросян “Записка”. Приз переможцю – безкоштовна путівка на Кінотабір у м. Бердянськ і символ фестивалю Золотий ключик.

Розвивайте свої таланти, а Фонд Гарних справ допоможе вам проявити їх!