Головна → новини

Незабутні події осінньої «Ночі у Львові»

Грандіозна подія культурного життя славетного міста Львова тривала з 15 по 17 листопада 2013 року. Фестиваль «Ніч у Львові», що складався з понад сотні цікавих подій, які проходили здебільшого вночі, загалом зібрав понад 15 тисяч відвідувачів.

До масової феєричної демонстрації культурних та історичних здобутків найвідомішого західного міста України долучилась і команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова.

Вже стало доброю традицією для благодійників підтримувати чудові проекти міста Лева. Здавалося, тільки нещодавно закінчився Міжнародний театральний фестиваль «Золотий Лев», який підтримав МБФ Костянтина Кондакова, а його команда вже знову в Львові та підтримує черговий проект з розвитку мистецтва та культури.

Для того аби до краси та витонченої гри акторів театру «Воскресіння» змогли доторкнутись всі бажаючі гості фестивалю, благодійний фонд забезпечив безкоштовний вхід на виставу, що відбувалась в самому серці старовинного міста – в дворі міської ратуші. Крім того, працівники фонду забезпечили друк поліграфічних матеріалів для популяризації заходів, в рамках цьогорічного осіннього фестивалю «Ніч у Львові».