Головна → новини

Бажані подарунки до осіннього жіночого свята!

Більше 180 комплектів постільної білизни передали представники Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова до ГО «Клуб багатодітних родин «Мамочка» міста Феодосія. Тепер ніщо не заважатиме приємному, а головне – здоровому сну великим родинам чарівного південного міста. Благодійна акція відбулась в рамках програми «Адресна допомога» фонду та була приурочена чарівному святу Віри, Надії, Любові.

Цієї осені до міжнародної благодійної організації звернулись представники громадськості міста Феодосія щодо надання підтримки багатодітним родинам. Особливим попитом серед переліку об’єктів можливої допомоги користувалися саме комплекти постільної білизни, що безумовно стануть у нагоді в господарстві великих родин.

Представниками фонду було забезпечено швидкий розгляд заявки і менше ніж за місяць омріяні набори потрібних товарів опинилися в руках щасливих господинь. А нещодавно до Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова надійшла подяка від керівництва ГО «Клуб багатодітних родин «Мамочка» АР Крим за проведену акцію. Вдячність та актуальність наданої допомоги вкотре підтверджує, що з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!