Home → news

(UA) Пішеходний квест у МК «КУМ»

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

У молодіжному клубі КУМ ми не тільки збираємося для проведення тренінгів, ми ще й дозвілля проводимо разом, до того ж з користю.

Так 29 та 30 жовтня напередодні Halloween, ми вирушили на зустріч справжнім пригодам по стопах графа Дракули.

Хлопці з команди ВЗАПЕРТИ влаштували традиційну квест-прогулянку по місту – Halloween, і ми не могли не приєднатися. Адже таке дозвілля не тільки розширює знання про місто, а й дуже згуртовує.

Квест був дійсно складний, зміст полягав в тому, щоб знаходити написи на різних будівлях, вводити їх в систему і отримувати нові підказки. Написи були різними: починаючи від фрази афіші і закінчуючи словом СТОП. Так ми разом пройшли 12 точок.

Квест дозволив учасникам побувати в дуже цікавих куточках Києва, побродити між старовинних будівель Київською фортецею і музеєм, зробити незвичайні фотографії зі скульптурою Ромео і Джульєтти, а так само побачити маленький Париж в столиці України.

Квест був дійсно дуже цікавим і багато чому нас навчив, адже для того щоб розгадати закручені загадки потрібно було діяти як одна команда! І ми з цим впоралися. Адже, як кажуть учасники з МК КУМ – «МИ МОЖЕМО ВСЕ!».

 

nbyplztjmpm

bqw6tx2crns

93cydnxz3jg

63cf1k9xrsk

1xpqlq3chxs