Home → news

(UA) «Парад колясок – 2016» пройшов успішно!

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

У неділю, 12 червня, МБФ Гарних справ дружнім робочим колективом підтримав та відвідав місто Бердичів, Житомирської області. А приводом для такої поїздки стало традиційне щорічне сімейне свято – «Парад колясок – 2016».

Місто Бердичів може пишатися своїми жителями, адже вони постаралися наславу! Фантазія та особливий підхід батьків до оформлення «транспорту» своїх дітей – просто неймовірні! Окрім цього, вражає небайдужість та зацікавленість місцевих жителів до українців, що перебувають у складних життєвих обставинах – нам принесли більше 30 пакунків з речами, які надалі будуть розподілені відповідно до потреб заявників у рамках проекту Charity Challenge та відправлені у різні регіони України. Ми нагадуємо, що ви також можете стати частиною масштабного всеукраїнського проекту. (деталі тут)

Учасники також не залишилися без винагороди за свої труди – отримали подарунки від партнерів заходу, а також сувеніри від Фонду.

МБФ Гарних справ щасливий, що відвідав дану акцію!

З кожного по добрій справі!