Home → news

(UA) МК «КУМ» – новий сезон тренінгів для молоді

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

19 вересня відбулося чергове зібрання молодіжного клубу «КУМ», як завжди, нас гостинно прийняв відкритий простір Hub4you.

Заняття було в рамках модуля “Я господар свого життя”, а тема – «Цілі». Тренінг був дуже жвавий та душевний. Адже у нас були незвичайні гості. До нас прийшла тренер молодіжного клубу в Чернігові, Олена Воропай, та поділилася методиками та інструментами досягнення цілей, які використовувала сама та які допомогли учасникам її клубу. Також клуб відвідала неперевершена Марина Громова, журналістка та помічник депутата Іщенко М.В., а розповіла вона як дисципліна допомагає досягти висот у житті.

Запрошені спікери надихнули учасників, тож навіть на кава-брейку та після тренінгу обговорення на тему цілей не припинилося, вони вже й плани по їх досягненню сформували.

Нагадаємо, що МК «КУМ» – це місце, де молоді люди визначають свої сильні сторони, розкривають свій потенціал, працюють над розвитком особистості, відпочивають та знаходять нових друзів. Заняття проходять щотижня в районі станції метро Харківська в ТЦ «Нью Вей», у вільному просторі «Hub4you». Участь безкоштовна.

Ми завжди раді новим учасника!

Поспішайте зареєструватися за телефоном +38 (093) 40 44 924 або за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2

Долучайтеся до нашої дружньої команди! Розвивайтеся та досягайте успіху разом з нами!

Також будемо раді будь-якій підтримці. Якщо у вас є своя історія успіху, ми будемо раді послухати її у нас на тренінгу. Приєднуйтесь

6

5

4

3