Home → news

(UA) Ми на UAmadeFest♥Kyiv

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ось і закінчилися наші веселі та насичені вихідні на UAmadeFest♥Kyiv!

Не дивлячись на те, що погода була мінлива, кияни відсвяткували день народження столиці України по-максимуму! Фестиваль порадував жителів міста речами вітчизняних виробників, традиційними українськими смаколиками і запальним виступом патріотичних гуртів!

І, звичайно ж, виявили неабияку небайдужість до актуальних проблем українців, які МБФ Гарних справ намагається вирішити у рамках проекту Charity Challenge.

У Києві на цих вихідних стало на 234 більше агентів добрих справ, а виявити їх можна за допомогою фірмового значка Фонду.

Як вони його отримали? Дуже просто! Люди цікавилися проблемами, дізнавалися про проект, приносили речі й віддавали їх на благодійність, робили благодійні внески та отримали винагороду від Фонду, у вигляді фірмової сувенірної продукції.

Завдяки зацікавленим, у нашому проекті й у допомозі іншим вцілому, громадянам МБФ Гарних справ зібрав 762 гривні. Ми обов’язково висвітлимо усе, що ми придбали за цей кошт на наших інформаційних ресурсах!

Дякуємо організаторам UAmadeFest♥Kyiv за можливість стати частиною свята рідного міста Київ!

З кожного по добрій справі!