Home → news

(UA) «Карпатські Фестини»

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Запрошуємо Вас і Вашу родину в суботу 16 січня на етно-розважальні «Карпатські Фестини», які організовує Святкове Олімпійське містечко спільно з Міжнародним благодійним фондом Гарних справ.

Олімпійське містечко знаходиться на площі перед НСК «Олімпійський». Вхід на територію містечка безкоштовний.

Чуєте звук трембіт? Це означає, що вже 11:00 і починається наше свято: працюють атракціони, гості містечка виходять на лід катка, кулінари запрошують скуштувати національні страви, стартують безкоштовні благодійні майстер-класи. З 12:00 до 13:00 всіх запрошуємо на ковзанку на святкування Випускного дитячої школи фігурного катання та хокею нашого міста. А от з 14:00 до 17:00 тримайтеся! Прямо в центрі головної площі містечка наш майстер гуцульських і угорських страв на очах у всіх бажаючих починає чаклувати над унікальним рецептом справжнього закарпатського бограча.

У 18:00 пропонуємо поспостерігати і взяти участь у приготуванні ще однієї високогірної страви – «гуцульського баноша»!

У 20:00 смачний перфоманс продовжить романтичне PRE-PARTY в ICE-CAFE прямо перед катком.

Міжнародний благодійний фонд Гарних Справ також приготував для гостей фестивалю багато сюрпризів. Вже з 11:00 по периметру Олімпійського містечка відкриються будиночки з безкоштовними тематичними майстер- класами для діток. Талановиті художники із школи розвитку «Step by step» намаллюють усім бажаючим національні орнаменти аквагриммом

Крім цього з 12.00 до 18.00 на території містечка буде відкрито пункт збору гуманітарної допомоги, акції «Тонна Добрих Речей».

Акція організована Міжнародним благодійним фондом Хороших справ, спільно з проектом «Добрі речі». Шафа ломиться від не потрібних речей, які Ви 100 років не одягаєте, а викинути шкода? Пора зробити гарну справу і принести їх нам. Всі зібрані речі волонтери передають інтернатам, будинкам престарілих, переселенцям і просто бездомним людям. Нашу акцію ви впізнаете за яскравими жовтими пакетами.

Що можна віддати?

Приносьте одяг, взуття (б / у, але в хорошому стані), дитячі іграшки та книжки, предмети особистої гігієни (зубні щіток, туалетний папір, порошки, мило та ін.). розвиваючі ігри (кубики, конструктор, пластилін, музичні, настільні, логічні ігри).