Home → news

(UA) Charity Challenge завітав з подарунками до Васильківської школи-інтернату

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Організатори всеукраїнського благодійного проекту Charity Challenge – Благодійний фонд «МБФ Гарних справ» і Громадська організація «Завтра» – привезли дітям адресну допомогу і влаштували на території школи екологічний суботник. Разом з учнями старших класів активісти висадили близько двох десятків дерев різної породи. Відзначимо, що захід відбувся у рамках акції з озеленення довкілля “Наша Земля – наш дім”, яка ініційована БФ “Сильна нація”, і цього року проходить уже втретє.

“Стан довкілля залежить, перш за все, від рівня екологічної свідомості громадян. Тож, подібні акції – хороший приклад для наслідування. Кожен з нас має докладати зусилля для того, щоб берегти природу”, – зазначає координатор проектів Громадської організації «Завтра», Марта Ковальчук.

Дерева садили всі гуртом: і діти, і вихователі, і гості школи. Окрім саджанців, активісти також привезли для дітей адресну матеріальну допомогу.

“Наш благодійний проект Charity Challenge покликаний допомагати та піклуватися про дітей, які цього найбільше потребують. Тому у гості ми приїхали не з порожніми руками, а з деякими подарунками. Ми передали школярам солодощі, пазли, предмети побутової хімії, пральні засоби та посуд», – повідомила представник МБФ Гарних справ Олександра Пєтушкова.

Варто зауважити, що школярі у цьому освітньому закладі дуже привітні та світлі діти, і вони були дуже вдячні за гостинці.