Home → news

(UA) “Юнь Києва запрошує”

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

8 вересня ми активно дарували гарний настрій та позитивні емоції на традиційному святі “Юнь Києва запрошує”, що відбувся у Маріїнському парку.

Метою акції була презентація безкоштовних соціальних послуг та послуг неформальної освіти державних та громадських закладів міста Києва для дітей соціально незахищених категорій; популяризація національного усиновлення, сімейних форм виховання, здорового способу життя та безпечної поведінки, популяризація волонтерського та Скаутського руху, залучення дітей та молоді до соціально-корисної діяльності, формування активної громадської позиції у сімей міста Києва.

Учасники свята ознайомились з волонтерським та Скаутським рухом, діяльністю громадських організацій та фондів, зокрема з нашим ??

Діти та дорослі з великою активністю брали участь в лотореї добрих справ та виконували завдання, які отримували. Саме цікаве те, що хто з самого початку не хотів ризикувати, потім запитували чи можна витягнути ще, і у висновку виконували багато добрих справ ?

Ми раді дарувати радість Вам та Вашим дітям, та вкотре нагадуємо: робити добрі справи – завжди солодко!