Home → news

(UA) Стати підопічним МБФ Гарних справ – легко!

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Міжнародний благодійний фонд Гарних справ – надає широкий спектр соціальних послуг вразливим категоріям населення та створює умови для розвитку потенціалу дітей та молоді.

Ми працюємо за принципами:
Відкритість – МБФ Гарних справ відкритий до співпраці з усіма зацікавленими особами, що розділяють місію фонду, представників громадянського суспільства з України та закордону, уряду, бізнесу; ми відкриті для змін та нових ідей, які можуть вдосконалити нашу діяльність;
Інноваційність – йдемо в ногу з часом, активно використовуємо інструменти соціальних інновацій в реалізації проектів;
Прозорість – ми впровадили в технологію роботи фонду найвищі стандарти інформаційної відкритості, починаючи від старту проектів, закінчуючи методологією прийняття рішень щодо фінансування та публікації звітності.
Диференційований підхід – діяльність фонду адаптована відповідно до запиту та враховуючи особливості та інтереси конкретної цільової аудиторії.
Незалежність – відсутність політичних мотивів у прийнятих рішеннях чітко слідуємо своїй місії не дублюючи популярні точки зору.
Конфіденційність – ми поважаємо право отримувачів благодійної допомоги і донорів на конфіденційність їхньої інформації і не розголошують їхню приватну та конфіденційну інформацію іншим сторонам, які не мають належних повноважень.

Наша цільова категорія:
– діти та молодь з інвалідністю;
– діти та молодь, що виховуються в малозабезпечених родинах;
– діти, позбавлені батьківського піклування.

Якщо Ви належите до соціально-вразливої категорії наслення(з якою ми працюємо – зазначено пунктом вище) та проживаєте в місті Києві або в Київській області – заповніть наступну форму та найближчим часом очікуйте дзвінка відповідальної особи : https://docs.google.com/forms/d/12jRjshNxWvxDDpMhRTk1ZZJmg21ak7bDiJFKDvI4zqU/edit?fbclid=IwAR0wV85qX3AB-QD4VDaNNVvTd9VpjbAIE-6RBLXel83MSx5XIutsV7KkP30

Якщо Ви проживаєте в Україні ( в будь-якій області, окрім Київської) заповніть дану форму: https://docs.google.com/forms/d/1XPYxWYsuIgu3ZBdIm-DsXfsUbVhUjV2nEdaMX-m4S_4/edit?fbclid=IwAR3A4wf1HRurSqlHDElbKEbp9LCBvij7ciVpBxhhvxzmmhXFdqiPL8WOE7s 

Ці форми можуть заповнити особи, що належать до наступних соціальних категорій: виховують дітей з інвалідністю, СЖО (при наявності довідки про малозабезпеченість) і мають документальне підтвердження.