Home → news

(UA) Всесвітній день охорони довкілля 2019

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

5 червня відбувся захід до Всесвітнього дня охорони довкілля.
В межах однієї з наших програм – “В здоровому тілі – здоровий дух”, ми підтримуємо екологічні проекти та ініціативи, тому цього разу для дітей та молоді провели: майстер-клас по виготовленню еко-закладок для книг та еко-квест, за що всі отримали екологічні подарунки та чудовий настрій.
Не забувайте: довкілля – це все, що нас оточує — земля, вода, повітря — все, завдяки чому існує життя на Землі. І ми повинні своєю життєдіяльністю примножувати вже існуючі надбання природи, а не знищуючи їх. Забруднення впливає на екологію в цілому і на наше здоров’я зокрема!
Захід був проведений на Контрактовій площі, що в Києві, за запрошенням наших партнерів – Міжнародної екологічної безпеки.
Ми розділяємо ваші цінності та місію і з радістю будемо співрацювати в майбутньому і спільними зусиллями ми зробимо цей світ кращим!