Головна → новини

Заїзд миру

17 січня на території Олімпійського містечка на традиційному «Дні Сім’ї» відбудеться «Заїзд Миру»

Благодійний фонд Гарних справ продовжує підтримувати традицію добрих справ Олімпійського Городка. Це соціальний захід для дітей з багатодітних сімей, а також дітей з додатковими потребами, підопічними організації “Інваспорт”; діток якими займається Громадська організація “Квіти полину” та Товариство реабілітації дітей-інвалідів “Дитинство”.

Крім заїзду на ковзанах, кожна дитина зробить голуба миру в техніці орігамі та напише на ньому своє побажання. Птахи полетять у небо разом в гелієвими кульками. Але це ще не всі сюрпризи які організатори підготували для своїх відвідувачів.

У цей день в Олімпійське містечко прийдуть незвичайні гості … приготуйтеся …. банана … банана … міньйони! Так що, яскраве позитивне дозвілля Вам забезпечено.

З 11:00 до 16:00 – анімаційна конкурсна програма від веселих міньйонів: розіграші, естафети, танці, пісні і випробування для всієї родини.

В 13:00 починається квест для всієї родини – «Знайди міньйона», а 17:00 до 18:00 на ковзанці запланований флеш-моб «Заїзд міньйонів», спеціальний гість – міньйон Bob.

О 18:00 на ковзанці пройдуть показові виступі з фігурного катання від вихованців Ольги Хрому!

Знаходиться Олімпійське містечко на площі перед НСК «Олімпійський». Вхід на територію містечка безкоштовний. Для автомобілістів працює теплий підземний паркінг. Приходьте, буде весело!