Головна → новини

Взаємодія на національному рівні

9-10 листопада в Університеті «Україна» AIESEC разом з партнерами проводили Четвертий саміт молодіжних організацій України. Потужний дводенний захід для лідерів вітчизняних МГО підтримав Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова.

Ідея Саміту виникла два роки тому в лідерів 3-х найактивніших молодіжних організацій України – AIESEC, JCI та Європейського молодіжного парламенту.

Вперше в Україні керівники 20 найбільших та діяльних громадських молодіжних об’єднань зібрались разом для того, щоб розробити спільне бачення своєї діяльності та визначити напрямки прогресу в контексті розвитку нашої держави. Четвертий саміт мав освітньо-мотиваційний формат, адже протягом часу його проведення кожен учасник зміг віднайти відповіді на питання: «Якою є Україна сьогодні?», «Якою я бачу свою країну?», «Якими навичками та знаннями я маю володіти для того, щоб бути сучасним лідером?», «Якими мають бути мої дії?», «Яким чином я можу взаємодіяти із державою, бізнесом та іншою молоддю?», «Що я буду робити після Саміту для того щоб проявити відповідальність перед суспільством, частиною якого я особисто є?» тощо.

Представник МБФ Костянтина Кондакова Владислав Шелоков, маючи нагоду виступити перед учасниками заходи, розповів про програми благодійної організації та спектр потенційних проектів, що готовий профінансувати фонд. Для тих, хто має бажання випробувати себе в реалізації старт-апу було попередньо презентовано грант фонду «ІДій!», що буде направлений на підтримку вже запущеного перспективного проекту або ідеї, яка маючи соціальну тематику, є перспективною у розвитку та може змінити наше життя на краще.

Більш детально про грант «ІДій!» можна буде дізнатись на нашому сайті, після його офіційного оголошення найближчим часом!