Головна → новини

Увімкни життя 3.0. Чоловік та жінка

Запрошуємо усіх бажаючих поліпшити свої стосунки з коханими та взявши участь в соціальному онлайн проекті «Включи Життя. 3.0. Чоловік і жінка »,  участь БЕЗКОШТОВНА.

Соціальний проект «Включи Життя» був створений спеціально для того, щоб допомогти людям стати творцями свого життя. Навчання проходить у формі комплексу вебінарів спрямованих на вирішення актуальних проблем. Одним з основних завдань Міжнародного фонду Гарних справ є підвищення  цінностей сім’ї та вірності  коханим, в суспільстві.

Раніше вже проходило два курси  проекту на теми «Як вийти з кризи» та «Діти і батьки». До Благодійного фонду Гпрниих справ надійшло багато повідомлень з проханням торкнутися теми стосунків чоловіка і жінки. Дізнатися, як подолати випробування з другою половинкою і створити гармонійну сім’ю, можна буде вже з 18го січня. Курс направлений на вирішення найактуальніших питань  відносин у парі.

Результат проведеного нами соц. опитування показав, що найчастішою проблемою є саме конфлікти між чоловіком і жінкою. До цієї теми ми підійшли дуже серйозно, і, з упевненістю можемо сказати, що після проходження курсу вебінарів якість ваших відносин однозначно поліпшиться. Адже, досвідчений біоенергопсіхолог, тренер з саморозвитку, випускниця школи сексуально-сімейного освіти Love is, Наталія Король, пояснить причини виникнення конфліктів,

а медіатор, тренер  life-менеджмент», Олексій Миронов,  відкриє секрети примирення після сварок.

“Як зберегти гармонійні стосунки” розповість психолог і сексолог Влада Березанська,

А ось авторська програма сімейного психолога Костянтина Юр’єва допоможе впоратися  з найсильнішою ревнощами. Також учасників чекає багато сюрпризів та бонусів.

Проект  фонду розрахований на широку аудиторію віком від 18 років. Немає ніякого обмеження по кількості або географії. Адже чим більше людей прослухають вебінари, тим більше стане в світі щасливих сімей.

Дата: 18.01-12.02, два рази на тиждень,  з 20.30 до 21.30

Для участі необхідно зареєструватися на вебінар за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1aUj2Ya7bNu98drZ_5ANTAC3Tg4xizKVVA7b60tMxXwo/viewform

Сторінки в соціальних мережах: https://www.facebook.com/groups/550419801772935/?fref=ts

Ми вконтакте: https://vk.com/gooddeeds_ua