Головна → новини

У Києві відбувся ретро-фестиваль «Молодості присвячується»

В сонячну суботу, 5 липня, територія танцмайданчика «Життєлюб», що в Київському парку відпочинку та культури «Гідропарк», на один день перетворилася на стиль ретро.

Фестиваль «Молодості присвячується», організований МБФ Гарних справ, зібрав у дружному пориві всіх, хто молодий душею і серцем: мам, тат, бабусь і дідусів.

Яскраве й веселе свято нашого з вами минулого порадувало учасників і гостей насиченою програмою.

На захід прийшло безліч представників «Золотого часу», а також любителів живої музики й активного відпочинку.

Одним з головних “магнітів” Фестивалю став танцмайданчик, на якому звучала популярна музика минулих років. Там також проводились майстер-класи з сальси та бугі-вугі для всіх бажаючих.

Ведучою заходу була запальна Анна Свиридова – голос радіостанції «Europa Plus Ukraine».

Свої пісні, позитивну енергетику та гарний настрій всім дарували учасники музичних колективів «Лейся песня», «Тірамісу», «Аферистки» і «ММDANCE». Найспівочіша ведуча Ольга Цибульська зарядила натовп драйвом на весь вечір, а Заслужена артистка України Наталія Шелепницька душевно виконала кілька своїх хітів.

Наступний вибух емоцій супроводжував вихід Народного артиста України, улюбленця радянських жінок, зірку фільму «В бій ідуть самі “старі”» Володимира Талашко.

Весь день Фестивалю майстри авторської школи стилю та макіяжу Тетяни Бойко «Boyko Beauty School», а також стилісти барбершопа «Tommy Gun» робили гостям макіяж і зачіски того часу.

Перед майданчиком був облаштований гараж з ретро-автомобілів, старовинного автобуса переобладнаного в кофейбус, велосипедів та мопедів з нашого дитинства.

По периметру танцполу була організована фотовиставка «Зоряні батьки» – фотографії вітчизняних селебретіз зі своїми мамами і татами: Ольги Сумської, Анжеліки Рудницької, Ольги Фреймут, Аліни Гросу, Дмитра Ступки, Камалії, Антоніни Матвієнко, Ірини Білик, Наталії Шелепницької, Олександра Павлика, Юлії Айсіної, Артура Боссо, Ділі та багатьох інших.

Приємним доповненням до свята стали солодкі частування та прохолодні напої.

Відпочити від активностей й пограти в настільні ігри пенсіонери могли в зоні «Шахово-шашковий» клуб.

Юні відвідувачі відвідали майстер-класи з виготовлення ламп, декупажу та ресайклінгу.

Великим сюрпризом для учасників та гостей Фестивалю став танцювальний флешмоб під керівництвом викладача денс-школи «Cерж і Сана» Сергія Шуліко; танцмайданчик заповнили пари танцюючі танго, фокстрот і вальс.

Завершила фестиваль Президент Міжнародного благодійного фонду Гарних справ Наталія Колісник, яка подякувала всім гостям, учасникам та партнерам, а також вручила грамоти й подарунки – квитки до театру.