Головна → новини

В Києві пройде фестиваль дитячої handmade творчості «ЩосьСлон»

Друзі! Присвятіть останні вихідні травня відпочинку на природі всією сім’єю. Приходьте на Перший Фестиваль дитячої handmade творчості “ЩосьСлон”, який пройде 30-31.05.2015 на території Київського зоопарку!

Нагадаємо, що захід присвячений одному з найулюбленіших літніх свят українців — Дню захисту дітей. Цією яскравою подією організатори хочуть звернути увагу дорослих на розвиток “творчої особистості” та унікальних здібностей кожної дитини.

            Що буде: цілих 7 розважальних зон; професійні консультації від педіатрів, психологів, педагогів для батьків; більше 100 інтерактивних майданчиків з розвиваючими майстер-класами для дітей; фудкорт зі смачною і корисною їжею; унікальний ярмарок дитячого хенд-мейду, а також якісні товари українських виробників.

Ваші діти з користю проведуть час на творчих уроках з виготовлення сувенірів у техніці оріґамі, навчаться квілінгу, плетінню яскравих браслетів та розпису в національному стилі. Також в зоопарку малюки зможуть взяти участь у конкурсі малюнків “ЩосьСлон”. Доповнять сімейне свято та подарують море усмішок дитячий бодіарт та малювання незвичайними предметами по тканині.

Для найдопитливіших пройдуть майстер-класи з конструювання з Лего від офіційного дистриб’ютора LEGO Education в Україні. А дитяче місто професій Kids Will вже підготувало для гостей фестивалю незабутній сімейно-розважальний “Марафон професій”.

Участь в майстер-класах проходить по жетонах, які можна буде придбати на заході або замовити онлайн на більш вигідних умовах з приємними бонусами.

Детальну інформацію дивіться на сайті фестивалю “ЩосьСлон”.

Чекаємо Вас на нашому святі!

Організатори:

– Міжнародний благодійний фонд Гарних справ,

– Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчий орган Київської міської державної адміністрації,

– Київський зоопарк.

Коли: 30-31 травня, 10:00 – 17:00

Де: Київський зоопарк

Замовити онлайн