Головна → новини

Усиновлення – шлях до щастя

Ми хочемо, щоб кожна дитина в нашій країні мала можливість самореалізуватися і досягти успіху, ми хочемо змінити статистику і дати шанс кожному.  

(К.Кондаков)

Команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова хоче поділитися з кожним позитивною новиною! У 2013 році найбільша за всю історію нашої Батьківщини кількість дітей-сиріт знайшли свої родини! Особисто ми дуже радіємо з цього приводу, адже бачимо, що зусилля нашої команди, направлені на популяризацію усиновлення дали гідні результати! Ми пишаємось тим, що українці стають більш свідомими та відповідальними, зокрема, про це свідчать актуальні дані.

Відомо, що на кінець 2013 року в нашій країні створено 145 дитячих будинків сімейного типу, в них проживає 826 дітей; 606 прийомних сімей взяли на виховання 1414 дітей. За цей період українцями усиновлено 1605 дітей, іноземцями – 586. Суттєво збільшилась кількість дітей-сиріт, які виховуються в родинах, а не в соціальних установах.

Команда нашого фонду прагне, щоб дітей, які залишилися без батьківської опіки в Україні стало якомога менше. Крім того, ми постійно піклуємось про вихованців інтернатів, дитячих будинків, малюків з дитячих будинків сімейного типу. В рамках програм «Дорога в життя для кожної дитини», «Від посмішки стане всім світліше», «В здоровому тілі-здоровий дух», «Відродження культурно-моральних цінностей» та благодійної акції «Жодного дня без гарних справ!», ми організовуємо безкоштовні соціально-корисні проекти для дітей-сиріт, спрямовані на всебічний розвиток хлопчиків та дівчаток, приділяємо увагу профорієнтації випускників, даруємо дітям подарунки до свят.

Виступаючи за те, щоб жодна дитина не залишилась без люблячої родини, ми також спрямовуємо свою роботу на підтримку одиноких та багатодітних матерів. Наша команда усвідомлює і розуміє, як важко буває самотнім молодим мамам, які, не зважаючи ні на що, самостійно виховують дитину, а не залишили її напризволяще.

Часто до Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова звертаються люди, бажаючі надати допомогу малюкам із дитячих будинків. Чудово, що у сучасному шаленому темпі життя все ж є ті, хто знаходить час та бажання підтримати маленьких українців! Та пам’ятайте, що найбільше, що можна зробити для дитини-сироти – це назавжди стати їй люблячими татом і мамою.

До того ж, держава надає підтримку тим людям, котрі всиновлюють дитину-сироту з інтернату. Надаються кошти на продукти харчування, безкоштовне оздоровлення для дитини-сироти, а також для інших дітей у родині. Окрім цього, після досягнення 16-річного віку дитина має право позачергово отримати житло.Детальну інформацію про процедуру усиновлення в Україні можна знайти в Інтернеті:

Проте, рішення про усиновлення треба приймати виважено та не поспішати, адже від ваших дій буде залежати життя маленької людини.

Користуйтесь порадою команди Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова – робіть хороші справи кожен день, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!