Головна → новини

Посилення взаємодії в культурній сфері

8 липня 2014 року відбулись Установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Міністерстві культури України.

В Установчих зборах взяли участь ініціативна група з підготовки, а також 115 делегатів від інститутів громадянського суспільства та представники ЗМІ.

За рішенням зареєстрованих учасників зборів до складу Громадської ради було включено 110 осіб.

Визначено Голову та заступників, затверджено оновлене Положення та перелік комісій за напрямками роботи Громадської ради.

Владислав Шелоков, представник Міжнародного благодійного фонду Гарних справ, також став членом Громадської ради. Окрім цього він висловив бажання працювати в комісії з питань міжнародного співробітництва, це дозволить більш плідно співпрацювати з іншими громадянськими та благодійними організаціями в напрямку реалізації спільних проектів.

Нагадаємо, МБФ Гарних справ постійно підтримує цікаві ініціативи в галузі культури: музичний проект для дітей Music Camp International, Міжнародна виставка-конкурс дитячого малюнку «Мости дружби», новорічне інтерактивне шоу «Збудуй свій казковий світ!», за його сприяння дитячі хореографічні ансамблі «Гопак» та «Майстер-клас» побували на міжнародних творчий фестивалях звідки привезли перемогу тощо.