Головна → новини

«Управління життєвими ситуаціями та прийняття рішень»

25 жовтня 2016 року у вільному просторі Hub4you традиційно зустрілися члени молодіжного клубу «КУМ», щоб підняти чергову важливу тему – «Управління життєвими ситуаціями та прийняття рішень».

Згідно законодавства, дорослою в Україні вважається людина, що досягла 18 років. Та віковий критерій – не єдиний показник зрілості. Зрілість передбачає, що людина реалізує себе у всіх сферах життя: активно працює, створює родину, виховує дітей, має друзів, розвиває свої таланти, розуміє навколишній світ та займає своє місце в цьому світі. Але дорослість аж ніяк не передбачає вседозволеності, безвідповідальності й життя «собі на втіху», як іноді здається підліткові. Тому дуже важливо, щоб молоді люди це усвідомили та були готові до прийняття дійсно дорослих рішень.

Ще одним показником дорослої людини є самостійність, тобто здатність не тільки приймати рішення, а й нести за них повну відповідальність. У такому віці перед учасниками часто постають питання від вирішення яких залежить їх подальше майбутнє. На тренінгу ми розібрали найтиповіші життєві ситуації, що трапляються у молоді. Подивившись на них зі сторони учасники самі пропонували варіанти вирішення і продумали до чого може призвести цей або інший крок. Тема масштабна тому наступні тренінги будуть присвячені саме прийняттю рішень.

Учасники більш детально дізнаються до кого можуть звернутися за допомогою, залежно від ситуації, а також сформують вміння швидко встановлювати контакт із незнайомими людьми в складних життєвих ситуаціях;

Щоб бути в курсі, слідкуйте за нашими новинами та реєструйтесь за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2

МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації вільного простору Hub4you за теплий прийом, а БФ «Свято-Покровський» та депутату Михайлу Володимировичу Іщенко за сприяння та допомогу в проведенні тренінгів.

 

xqri4zcjzxi

vrtovrjdgi0

s0eropopktm

jfbgky74t9m

ale9pnhsay4

3mgfitugeri