Головна → новини

Українські студенти за Мир!

Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова з радістю підтримує масштабні інноваційні та освітні проекти, що несуть неабиякий позитивний ефект. В рамках програми «Розвиток науки і техніки», фонд допоміг чотирьом талановитим українським студентам взяти участь у міжнародній конференції-тренінгу «Молодь за Мир» (IYMM) у Марокко. Західноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки представила Т. Бащук та Л. Кожевнікова, Дипломатичну академію України при МЗС України – А. Опанасенко, Запорізький національний університет – Я. Поляков.

200 учасників тренінгу з усього світу протягом десяти днів осягали тонкощі міжнародного молодіжного діалогу, переговорів на вищому рівні, а також стратегію мирного вирішення конфліктів та роботи зі ЗМІ. Багато зі студентів і викладачів вперше отримали унікальну можливість інтернаціонального діалогу та обміну досвідом. Без сумніву, після закінчення конференції, учасники збережуть дружні взаємини та спільними зусиллями зможуть допомагати вирішувати найскладніші питання міжнаціонального масштабу.

Ми вітаємо наших юних українських делегатів та бажаємо їм вже в найближчому майбутньому почати використовувати знання, набуті на користь вітчизняної дипломатії. Адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!