Головна → новини

ЦСІ на пів шляху до успіху

17 травня 2016 року в Life Zone Київ – Антикафе пройшов ще один тренінг Центра соціальних ініціатив. Учасники разом з тренерами опрацювали наступну тему другого модуля «Соціальний проект: від ідеї до дії».

Фонд Гарних справ радий сповістити, що ЦСІ успішно подолав екватор тренінгових зустрічей та наближаємося до фінішної прямої. Тому і заняття було націлене на практичне закріплення отриманих знань. Учасники не лише дізналися структуру створення проекту, але і спробували це на практиці. Подарунком для усіх, хто відвідав тренінг, стало те, що за кожною з трьох груп було закріплено експерти, тренери з досвідом, які виконали роль фасилітатора та допомагали структурувати інформацію та направляти ідеї у правильному напрямку.

Організатори приємно здивовані активністю аудиторії, у нас, навіть, з’явилася команда, з 4х людей, які вирішили, що їх сила в єдності і мають намір реалізувати соціальну ініціативу разом. Уже через місяць усі зможуть спостерігати за результатами цієї роботи.

Центр соціальних ініціатив – це місце, де люди спілкуються, розкриваються, поглинають багато нової інформації, а головне – використовують отримані знання на практиці, щоб покращити життя українців.

МБФ Гарних справ висловлює подяку тренерам проекту, Вікторії Панасюк та Рустаму Бекназарову, за проведення занять, за їх професійність та за допомогу у розробці тренінгових програм.

А також ми безмежно щасливі, що маємо таких натхнених, активних та цілеспрямованих учасників!