Головна → новини

Центр «Завтра» відкритий для дітей вже сьогодні!

За підтримки Благодійного фонду Костянтина Кондакова в Києві відкрився перший Центр з виявлення природних здібностей у дітей шкільного віку. Проект реалізовано в рамках програми «Відродження культурно-моральних цінностей» всеукраїнського фонду «Завтра» і покликаний сприяти перетворенню України в інтелектуальний центр науково-технологічної та соціально-культурної творчості. Ми переконані, що талановиті діти та молодь вже найближчим часом будуть сприяти масштабним соціальним перетворенням, які зроблять нашу країну процвітаючою!

Психологічний Центр із промовистою назвою «Завтра» знаходиться за адресою вулиця Гарматна, 26/2, БК «Росток» та працює абсолютно безкоштовно.

У новому Центрі з дітьми спілкуються професійні психологи, які пройшли навчання за сучасними методиками комп’ютерного тестування. Завдання психологів Центру полягає в тому, щоб пояснити самій дитині, з чого складаються тести, як з ними працювати і для чого це потрібно. Потім — провести тестування дитини, скласти звіт і в доступній формі надати батькам результати разом з рекомендаціями, як розвивати виявлені здібності їхньої дитини. Що саме розповідають психологи, які рекомендації надають — конфіденційна інформація, доступна тільки для батьків.

У Центрі «Завтра» використовуються ліцензовані тестові програми, що мають відповідні рекомендації Міністерства освіти і науки України. Зокрема, методика «Універсал-4» була розроблена в інституті обдарованої дитини АПН України.

Київський Центр «Завтра» – другий в Україні. Нагадаємо, що близько року тому в місті Стрий (Львівська область) було відкрито перший український подібний Центр, який вже встиг показати свою ефективність — на даний момент в ньому протестували понад 500 дітей.

«Тестуватися можуть усі діти. Іскра Божа та талант є у кожної дитини. У наших планах ініціювати створення подібних Центрів по всій Україні», — заявив голова правління фонду «Завтра» Олександр Чубатенко.

Запрошуємо і Вас відвідати новий безкоштовний психологічний Центр! Поспішайте, адже головне завдання батьків — вчасно виявити і максимально розвинути таланти власних дітей.