Головна → новини

Талант високої проби

У листопаді в Києві пройде Міжнародний культурно-творчий проект «24 карата мистецтва» для обдарованої молоді України.

У наш непростий час дуже важливо, щоб свідомі і активні прошарки суспільства поділяли завдання підтримки культурного розвитку країни і всіляко сприяли тому, щоб талановита українська молодь отримувала всесвітнє визнання, перетворюючись, таким чином, в культурний локомотив всього суспільства.

Так, 25 листопада 2015 на території готельно – ресторанного комплексу проходитиме Міжнародний культурно-творчий проект «24 карата мистецтва».

Організаторами Проекту виступають Продюсерський центр «24 carats of art», ГО «Клуб« Мілленніум »

Головна ціль проекту «24 карата мистецтва» – максимально представити українську культуру на міжнародному рівні, а також надати можливість талановитій молоді України популяризувати свою творчість у всіх країнах світу. Тепла творча атмосфера заходу подарує масу позитивних емоцій, як учасникам, так і гостям проекту. Вокалісти, музиканти, хореографи, художники і дизайнери високого рівня нададуть шикарну концертну програму, а іноземні дистриб’ютори пригостять вишуканими стравами європейської кухні.

Благодійний партнер: МБФ «Хороших справ»

Творчі вектори проекту:

– Вокал

– Хореографія

– Моделлинг

– Театральний жанр

– Інструментальний жанр

– Образотворче мистецтво

Відвідати Міжнародний культурно-творчий проект «24 карата мистецтва» можна буде тільки за запрошенням організаторів, що, з одного боку, зробить його не масовим і недоступним широкій публіці, з іншого ж боку додасть атмосферу камерності та елітарності відбувається, адже народження мистецтва і ограновування талантів не терплять шуму і випадкових глядачів.

Проект збере під одним дахом зірок українського та іноземного шоу-бізнесу, відомих продюсерів, діячів культури і мистецтва, бізнесменів і меценатів, представників дипломатичного корпусу і тонких цінителів прекрасного, які спільними зусиллями зможуть внести значний внесок у розвиток талановитої молоді України.

У програмі заходу:

Прес-конференція з організаторами та гостями фестивалю.
Міжнародна науково-практична конференція (Проблеми та перспективи розвитку культури в Україні).
Концерти популярних виконавців з України, ЄС та інших країн світу.
Фешн-покази.
Творчі зустрічі з відомими особистостями в галузі культури і мистецтва.
Виставки, продажу робіт образотворчого мистецтва.
Конкурсні програми учасників проекту.
Майстер-класи, презентації, семінари.
Дегустація страв європейської кухні.
Благодійний аукціон від МБФ «Хороших справ».
Для переможців номінацій надається можливість підписання продюсерських контрактів, надання концертних майданчиків в різних країнах світу, для моделей – участь у показах відомих дизайнерів, виставки-продажу робіт для учасників напряму «Образотворче мистецтво», а також ряд інших цікавих і перспективних можливостей популяризації своєї творчості для кращих учасників Проекту.

Контакти організаторів:

Продюсерський центр “24 carats of art”. ГО “Клуб” Мілленніум “. Президент – кандидат мистецтвознавства, професор КНУКіМ – ТЕТЯНА ПАВЛЮК

Тел. +38 050 785 77 60

+38 067 276 67 52

+38 063 309 34 40

E-mail: 24caratsofart@gmail.com

Благодійний партнер: МБФ «Хороших справ». Президент – Наталія Колесник

Тел. +38 099 474 47 57

Взяти участь у культурній програмі можна, відправивши заявку e-mail:

millenniumdance@ukr.net або за тел. +38 098 777 77 07 (Луїза)