Головна → новини

СТВОРЕННЯ ВЛАСНОЇ ВОЛОНТЕРСЬКОЇ ПРОГРАМИ

Запрошуємо на тренінг «Від ідеї до впровадження. Створення власної волонтерської програми», що відбудеться 23 квітня в рамках проекту СHARITY CHALLENGE Міжнародного Благодійного Фонду Гарних справ і Громадської організації «Завтра».

Благодійний фонд «Гарних справ» в рамках проекту Сharity Сhallenge декілька разів на рік проводить фандрайзингові заходи, що переслідують дві мети:

– надати людям необхідні знання та допомогти у вирішенні нагальних проблем (відповідно обраної теми);

– зібрати кошти на допомогу в рамках проекту.

Цього разу відбудеться дещо незвичайний, авторський тренінг, «Від ідеї до впровадження. Створення власної волонтерської програми”. Це перше заняття із серії «Самодопомога», що включає тематики пов’язані з волонтерством, фандрайзингом, цілеутворенням, пошуком ресурсів і тайм-менеджментом.

Кошти від тренінгу будуть направлені на системну реабілітацію Єгора (9 років, важка форма ДЦП) у клініці “Інново”, м. Львів.

В ЧОМУ НЕЗВИЧАЙНІСТЬ?

Ви побачите наживо приклад справжнього соціального підприємництва. Коли людина, що потребує допомоги, не займає пасивну “споживацьку” позицію, а приймає активну участь у власному фандрайзингу за принципом “рівний серед рівних”.

ЧОМУ ВАРТО ВІДВІДАТИ?

Час від часу нам всім потрібна підтримка. Особливо, це стосується вразливих верств населення. Зазвичай, люди, що потребують допомоги звертаються в профільні установи, надають потрібні документи і починається довгий процес очікування, з непередбачуваним результатом. Такий пасивний підхід притаманний 90% населення. Основною перепоною до дій стає стандартний шаблон: «Що ж я один можу зробити?»

Активна позиція – це позиція творця і координатора. Такий підхід дає змогу самостійного планування, створення і впровадження власних проектів.

Це ще один крок до підвищення якості вашого життя.

КОМУ ЦЕ НЕОБХІДНО?

Цей тренінг попередньо розроблявся для допомоги батькам дітей з особливими потребами. Наразі його актуальність значно підвищилася і може цікавити всіх людей, які потребують допомоги і займають активну життєву позицію. Також корисним він буде волонтерам і координаторам волонтерських програм.

ЯКА МЕТА ТРЕНІНГУ?

Розкрити особистий потенціал, мотивувати до дій, надати чіткий алгоритм створення власних волонтерських програм, практично підтримати задум кожного учасника.

ХТО ПРОВОДИТЬ?

Вікторія Панасюк – маркетолог і програміст за освітою. Але насамперед мама чудового хлопчика Єгора (ДЦП, 9 років). Досвід активної реабілітації і соціалізації набутий в різних країнах інтегрувався в мету: підвищення стандартів якості дітей з особливими потребами і їхніх сімей. Розвиток власного потенціалу дав поштовх до навчання, що підтверджено професійними сертифікатами з керованого навчання, фандрайзингу, створення соціальних проектів, організаційного менеджменту, тощо. Пройшла курс підготовки і підвищення майстерності для тренерів в МЦРЛ ( Міжнародний центр розвитку і лідерства). Має практичний досвід реалізації соціальних проектів , як особисто, так і в тандемі з різними ГО і БФ. Останній, успішно реалізований проект «Залучення волонтерів для допомоги дитині з особливими потребами в школі».

КОЛИ:

Тренінг 21 травня, 10.00-15.00

ДЕ ЦЕ ВІДБУДЕТЬСЯ:

м. Київ, вул. Старокиївська 10Г, корпус “В”

Бізнес центр “Вектор”, вхід з вул. Г. Тимофеєвої. (ст. м. Політехнічний інститут)

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ?

За посиланням:

СКІЛЬКИ КОШТУЄ:

200 грн.

Всі кошти буде спрямовано на допомогу в системній реабілітації Єгора ( 9 років, важка форма ДЦП) в клініці “Інново”, м. Львів. Повна вартість двотижневого курсу складає 25 000 грн. Детальну інформацію ви можете отримати у організаторів.

КОНТАКТИ:

Тел. 095 629 00 29 Вікторія

 

Це інтерактивний тренінг, який допоможе вам зрозуміти, що не обов’язково володіти ресурсами організації, щоб створити власну волонтерську програму. Перевірено власним досвідом. Прагніть змін найкраще і світ піде вам назустріч! Чекаємо на вас!