Головна → новини

Соціальний проект «РаДІТИ життю». Звичайні мрії «особливих» дітей

В Україні люди з інвалідністю часто стикаються з проблемами, пов’язаними з прийняттям їх суспільством.

Тому Благодійна організація «МБФ Гарних справ» спільно з благодійним фондом «Свято-Покровський» та продюсерським центром «24 CARATS OF ART» реалізують соціальний проект «РаДІТИ життю».  Це головна подія в сфері благодійності для дітей напередодні Нового року, справжнє диво для малят з особливими потребами. Ви почуєте та побачите мотиваційні історії дітей, які в супереч мають долі мрію та не здаються.

У рамках проекту пройде аукціон з приверненням уваги широкого кола людей до бажань, сподівань дітей з інвалідністю

Діти підготують сюрпризи для гостей заходу у вигляді лотів! Таким чином, всі присутні зможуть здійснити мрії 15 дітей надихнувшись їх історіями і залишити собі на пам’ять лот: картину, іграшку, виріб створений дитиною, навіть мило ручної роботи. Гості уже 24 листопада 2016 року о 19.00 у Arena Entertainment побачать справжні витвори мистецтва зроблені руками дітей та зможуть придбати щось унікальне.

А напередодні Нового року  в рамках проекту ми влаштуємо свято для понад 100 дітей з інвалідністю і всі вони отримають подарунки.

Звісно, відомі особистості та публічні люди не залишилися осторонь! Є і зіркові лоти. До аукціону приєдналися художники, співаки та письменники. Так, Катерина Самойленко, передала у якості лоту книгу «Все буде добре», засновник Культурного центра АRT:EGO, Ліка Співаковська, дарує картину, а сервіс подарунків UAкоробка приготував СЮРПРИЗ своєму обранцю.

Дата: 24 листопада 2016 року, 19.00

Місце: Arena Entertainment

Організатори: благодійнаорганізація «МБФ Гарних справ»,благодійний фонд «Свято-Покровський» та Продюсерський центром «24 CARATS OF ART»

В програмі заходу:

  • Прес брифінг
  • Благодійний аукціон
  • Концертна програма за участю: Олександра Павлика, АнтоніоГомез Круза, Еріки Ситник, Вілена Кільченка, Дмитра Іващенка, гурту Selfy, Олександра Лишафая, Марії Россинської. Ведучі заходу – Наталія Натаніка та Василь Ковальчук.

Інформаційні партнери: телеканал ПравдаТУТ, інтернет-спільнота «Я звезда», ресурсний центр «ГУРТ», журнал «Woman», портал «Київ24», Яскраве радіо, міжнародний культурний портал Експеримент, CompanionGroup, журнал «Antvan», Міжнародний ТВ-проект “StarTime”.

Партнери проекту: ресторан КазаН ДиваН, Fruityflower, Pandacakes, «Національна Асамблея осіб з інвалідністю України», UaKorobka, ТОВ «Whirlpool Україна», культурный центр Spivakovska ART:EGO, Асоціація захисту та допомоги інвалідам «Відкриті серця», Центр соціально-психологічної реабілітації Солом’янського району м. Києва, KiBarvProduction.

Саме у казково новорічну пору всі ми об’єднаємося задля здійснення мрій діточок, котрим так хочеться раДІТИ життю!

Запрошуємо представників ЗМІ.

Контакти 099 474 47 57,  068 289 15 30, Наталія

Давайте разом покажемо українцям як потрібно раДІТИ життю.