Головна → новини

Відбулась прес-конференція присвячена фестивалю DREVO FEST

21 травня 2015 року, в Музеї-майстерні Івана Кавалерідзе відбулась прес-конференція з організаторами та партнерами III Міжнародного фестивалю весільних традицій DREVO FEST. Це масштабний, унікальний у своєму роді, захід, присвячений етнічним весільним традиціям народів світу, за участю представників різних національних діаспор з усіх куточків України.

У прес-конференції взяли участь: автор і керівник проекту DREVO FEST Ольга Собко, заступник директора з культурно-освітньої роботи національного Виставковий комплексу “Експоцентр України” Радченко Нінель Федорівна, заступник директора Національного музею народної культури “Музей Івана Гончара” Юрій Олексійович Мельничук, посол Республіки Судан в Україні Анас Ілтаіб Ілганіані.

Організатори представили усім присутнім партнерів етно-культурного проекту, серед яких Міжнародний благодійний фонд Гарних справ, що вкотре підтримав фестиваль весільних традицій DREVO FEST в рамках програми “Відродження культурно-моральних цінностей”.

На заході для гостей було підготовлено багато сюрпризів і частувань. А присутні змогли на власні очі побачити незвичайний ритуал освячення весільного полотна.