Головна → новини

Сенсації Центру медіа ініціатив

1 грудня у приміщенні першого і найбільшого в Україні навчального ІТ-хабу BrainHUB було проведено третє заняття з креативної журналістики від Центру медіа ініціатив.
Разом із Наталією Кружиліною, журналістом, сценаристом, редактором телеканалу “СТБ”, студенти пізнали важливість емоційного піднесення інформації, розглянули те, якою має бути структура журналістського матеріалу. Заняття розпочалось переглядом кількох відео після яких група активно взялася до їх аналізу.
Під кінець тренінгу студенти розіграли невеличкий інтерактив із Наталією Колісник, президентом Благодійного фонду “Гарних справ”, сертифікованим міжнародним молодіжним тренером. По його закінченню учасники мали змогу проявити свої набуті у ЦМІ навики та створити власні сенсації. Хтось писав про освіту, хтось про культуру, а особливо всіх повеселили репліки про політику та кримінал.
Відвідувачі заняття проявили свої амбіції, цілеспрямованість та набуті знання. Вони з легкістю засвоюють та використовують на практиці те, що вивчають в рамках ЦМІ.
МБФ Гарних справ висловлює вдячність адміністрації BrainHUBу за можливість проведення заняття саме у їхньому офісі та сподівається на подальшу співпрацю.

Сенсации Центра медиа инициатив

Сенсации Центра медиа инициатив