Головна → новини

Реаліті в ЦМІ

У четвер традиційно пройшло чергове заняття ЦМІ. Цього разу ми перенеслися в конференц-зал, забарвлений в лілово-зелено-сині тони. Розглядалася одна з найважливіших тем, так сказати важкий хліб журналіста – створення реаліті-шоу. Пібрір героїв, як розгледіти сенсаційну історію в доволі непримітних персонажах, стати психологом та другом героям, вміти розкрити та розвуалювати правду.

Наталя розказала учасникам як викрутитися в складній ситуації та взяти її під свій контроль. Перегляд програми “Кохана, ми вбиваємо дітей” випуск «Сім’я Величко» додав поясненням Наталії Кружиліної базу для укріплення вивченого. Тільки тут можна дізнатися як вмовити безхатченка на зйомку, змусити матір усвідомити, що не потрібно бити дитину та як вийти зі скрутної ситуації, коли в зйомках все пішло не по плану.

Заняття проходять щочетверга з 17.00 до 19.00 за адресою: вул. Голосіївська 17, БЦ «КЮЗ». МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації BrainHUB за надання комфортного приміщення для проведення занять.